Delovni čas

po dogovoru


"Salon Nataša poskrbi za kompletno nego telesa, daje mi zadovoljstvo in se rada vračam." Dragi M.

Depilacija

Depilacija kozmetični salon Nataša

Depilacija je metoda odstranjevanja dlačic z različnih predelov telesa. Najbolj razširjena je depilacija z voskom.
Depilacija z voskom je bolj učinkovita kot odstranjevanje z britjem, saj poleg vidnih delov odstranimo tudi del, ki se nahaja globlje v koži, zato dlačica potrebuje več časa, da ponovno zraste. Poleg tega je gostota dlak manjša, so pa tudi tanjše.
V kozmetičnem salonu Nataša nudimo širok izbor depilacij z voskom. Uporabljamo sistem za profesionalno depilacijo Starpil, ki ponuja veliko izbiro visoko kvalitetnih voskov roll-on in voskov za nanašanje z lopatico. Za zelo občutljivo kožo in manj boleče odstranjevanje dlačic uporabljajmo Azulen.

Pomembna je nega kože tudi po opravljeni depilaciji. Starpil olje kožo očisti, navlaži ter jo ohrani nežno in gladko. Olje nanesemo na kožo in jo nežno masiramo. Olje je primerno za vse vrste kož in vsebuje rožmarinovo in olivno olje.
Zeliščna pena po depilaciji vsebuje izvlečke melone, azijske zlatice, eterično olje cimeta in druge rastlinske izvlečke. Skupaj dajejo občutek svežine, koža je mehka, nežna in navlažena. Pena med drugim tudi zavira rast dlačic in slabi njihove korenine.
Prepustite se strokovnim rokam našega osebja in se rešite nezaželenih dlačic..