Delovni čas

po dogovoru


"Salon Nataša poskrbi za kompletno nego telesa, daje mi zadovoljstvo in se rada vračam." Dragi M.

Oblikovanje telesa

Oblikovanje telesa za vsakogar. Neinvazivne in neboleče terapije omogočajo hitro, varno in učinkovito preoblikovanje telesa. Brez strogih diet in trde vadbe v telovadnici. Rezultati so vidni že po prvi terapiji.

Oblikovanje telesa
KAVITACIJA – nekirurška liposukcija

Je varen postopek odstranjevanja odvečne telesne maščobe in celulita.
Napredna tehnologija kavitacije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar omogoča selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni.
Kavitacija je primerna za vse vrste kože in je neboleča.
Tretmaji se izvajajo 1-krat na teden.
Na katerih predelih na telesu se lahko uporablja kavitacija?

  • stegna
  • trebuh
  • zadnjica
  • roke

Pred in po terapiji je priporočljivo piti veliko vode.

Radiofrekvenca za napeto kožo
S svojim mehanizmom delovanja bistveno izboljšuje stanje povešene kože, gladi gube, pomaga pri sanaciji strijaste kože, izničuje videz pomarančne kože na nogah in zadnjici.

VAKUMSKA TERAPIJA

Aparat GREEN VAC je terapevtski masažni sistem, ki s pomočjo sesanja ustvarja podtlak na obravnavanem delu in s pomočjo posebno oblikovanega nastavka ustvari kožno gubo, ki jo razteza, drenira in masira.
Aparat nudi uporabniku prijazno in enostavno metodo za terapijo sprememb v podkožju in nego kože, ki je v svetu poznana kot radialna endodermna terapija. S to terapijo se izboljša dotok sveže krvi in kisika na prizadeta mesta. Hkrati pa poteka tudi limfna drenaža, ki skozi limfni sistem odstrani nakopičene odpadne snovi. Vezivno tkivo postane ponovno elastično, značilne vdolbine in izbokline pomarančne kože izginejo. Koža je ponovno gladka, čvrsta in napeta – brez sledi celulita.

LIMFNO DRENAŽA – PRESOTERAPIJA

Deluje tako, da z nadtlačno črpalko vpihava zrak pod točno določenim tlakom v manšete in pri tem stimulira odtekanje limfe v glavne limfne vozle.
Odlična za terapijo limfnih edemov in zelo učinkovita osnovna terapija celulita in dobra preventiva oteklih nog in krčnih žil. S tem sprožimo odplavljanje strupenih snovi, odvajanje odvečne vode iz telesa in zmanjševanje celulita.

Infrardeča toplota
Pozitivni učinki infrardeče toplote so zaznani pri menopavzi, artritisu, aknah, revmatizmu, nespečnosti, pri odpravi povečane telesne teže, celulita in pri negi kože, saj se s potenjem izločijo strupene snovi, ki jih odlaga telo v podkožje.
Dobro prekrvavljena koža zagotavlja lep, mladosten izgled. Poleg naštetega pa infrardeča energija pomaga vzpostaviti ravnotežje v telesu pri glavobolih, izčrpanosti, nizkem in visokem pritisku …
Ogrevanje s pomočjo infrardeče toplote spodbuja procese presnove, jih pospešuje in omejuje razmnoževanje bakterij in virusov. Notranje organe pa spodbuja k večji aktivnosti. Obrambna sposobnost telesa se izboljša.