Delovni čas

po dogovoru


"Salon Nataša poskrbi za kompletno nego telesa, daje mi zadovoljstvo in se rada vračam." Dragi M.

Manikura

Manikura - Kozmetični salon Nataša

Manikura

je kozmetični postopek, pri katerem uporabljamo posebne kreme, olja, parafin in masažo z namenom, da bi bile naše roke in nohti zdravi in lepega izgleda. Zato mora kvalitetna manikura:

  • Očistiti, oblikovati, učvrstiti ter po potrebi in želji lakirati vaše nohte,
  • Oskrbeti morebitne težave okrog nohtov, kot tudi razpokano in občutljivo kožo,
  • Z masažo poskrbeti za pretok limfe in cirkulacijo krvi, s ciljem izboljšanja zdravja kože,
  • Koristiti različne pripomočke za izboljšanje teksture nohtov in kože na rokah.

Poleg lepšega izgleda nohtov in rok maikura pogosto vpliva pomirjujoče in sproščujoče.

Kozmetični salon Nataša vam nudi osnovno manikuro, nail spa manikuro (parafin, masaža rok, lakiranje nohtov), masko za roke, lakiranje nohtov, permanentno lakiranje nohtov (Lac sensation), gelirane nohte, refil in delni refil geliranih nohtov, popravilo in odstranjevanje gel nohtov.

Gelirani nohti

Želite lepe, negovane nohte? Rešitev so gelirani nohti, ki hkrati odpravijo tudi številne težave – razpokane, tanke in tudi pogrizene nohte.

Geliranje je postopek, pri katerem na ustrezno pripravljen naraven noht nanašamo prozorni gel, ki ga utrdimo s pomočjo UVA žarkov, ki sprožijo polimerizacijo. Možna so tudi podaljšanja nohta z umetno konico ali šablono, ki je lahko različne oblike. Izbira je odvisna od oblike in velikosti naravnih nohtov in seveda vaših želja.

Nega takšnih nohtov je zelo skromna, še posebej, če imate rade naraven videz, obisk salona bo potreben le še za manjša popravila in vzdrževanje posameznega nohta.

Uporabljamo vrhunsko kozmetiko Alessandro.

Obiščite nas in se skupaj s strokovnjaki pogovorite o debelini, obliki, barvi vaših nohtov. Zaupajte nam svoje želje, saj boste le tedaj popolnoma zadovoljne.