Delovni čas

po dogovoru


"Salon Nataša poskrbi za kompletno nego telesa, daje mi zadovoljstvo in se rada vračam." Dragi M.

Pedikura

Pedikura Kozmetični salon Nataša

Pedikura je nega, ki polepša vaša stopala, nogam pa daje občutek lahkosti. Stopala so pogosto izpostavljena neprimernim fizičnim in higijenskim pogojem. Da bi preprečili pojav zdravstvenih težav in bolečin v nogah, je priporočljivo stopalom posvetiti prijeten, sproščujoč tretma pedikure. Kozmetični salon Nataša izvaja tako medicinsko kot estetsko pedikuro.

Zdrava stopala omogočajo pravilno držo in s tem udobnejše stanje in hojo. Zato je medicinska pedikura pomembna, saj rešuje in preprečuje težave z odebeljeno kožo na peti in drugih delih stopala, kurjimi očesi, vraščenimi nohti, otiščanci in raznimi infekcijami. Kombinirana z masažo stopala, pilingom in maskami ima pomirjujoč in sprostitveni učinek.

Spa pedikura poskrbi za lep izgled in kvalitetno nego stopal in nohtov. Postopek zajema namakanje nog v kopeli, odstranjevanje trde kože, krajšanje in oblikovanje nohtov, urejanje ob nohtne kožice. Masaža stopal izboljša prekrvavitev nog, po njej zaznate blogedejni občutek po celem telesu. Lakiranje in permanentno lakiranje na nogi pa poskrbita za privlačen izgled.

Parafinska obloga

Parafin blagodejno vpliva na kožo in ima pomirjujoč terapevstski vpliv, hkrati pa sprošča otrplost sklepov, mišično utrujenost in blaži bolečine. Obenem pospeši mikro prekrvavitev in vlaži kožo. Obloge povrnejo žametno gladko, mehko in elastično kožo.